Češi převálcovali Bělorusy 6:1

Pro všechny fanoušky českého hokeje tu mam dobrou zprávu. Právě se nám podařilo získat na MS 2017 získat první tři body do tabulky. Bělorusové neustály nápor našeho útoku, který dnes opravdu dominoval. Nepřátelský tým neměl sice nestřílel tolik na branku, nicméně střeli, které se jim podařilo dostat před českou bránu byli velmi zákeřné. Zápas se nejvíce zlomil ve druhé třetiny hry, kdy nam trochu pomohl rozhodčí, když Belorusum neuznal vyrovnávací gol na 2:2. Jakmile se pak Červenkovi podařilo získat třetí branku pro Čechy, tak se skorem 3:1 jsme hráli už pomerně sebevedomě a neustále jsme se tlačili dopředu.

Proč rozhodčí neuznal gol Bělorusum?

Jak už jsem zminil, tak rozhodčí byl dnes trochu tak spíš na naší straně.Tomu se totiž podařilo zapískat hru vysokou holí 1 vteřinu před tím, než Belorusové střelili vyrovnávací gol. Ten samozřejmě pak nemohl být uznan, protože už byl zahrán po zapískání. S rozhodnutím rozhodčího nepřátelský tým rozhodně nesouhlasit, nezbylo jim ale nic jiného, než se jen držet za hlavy, přesně tak jako to dělal hlavní trener Belorusu.

V čem český tým dnes exceloval

Dnes hráli čeští reprezentati ukázově a to hlavně útok, který neustále posouval hru do útočného pásma. Náš brankář Francouz neměl sice moc zákroku a tak se nedokázal ani pořádně zahrát, i tak ale všechny střeli od Bělorusu byli velmi ostre a nebezpečne. Jednu z nich se jim podařilo proměnit na začátku právě druhé třetiny. Celkove na třetiny to bylo 2:0, 3:1 a 6:1. Nejdulezitejsi a nejbezpečnější byla ale právě druhá třetiny, která svým způsobem i rozhodla o vývoji zbytku zápasu.

Včerejší prohra proti Kanadě odpuštena

Včerejší ne moc povedený zápas ve kterém český tým hrál pomerne dobře (ale prohrál) většina českých fanoušku po dnešní výhře týmu odpouští. Nyní se totiž radují z krásne výhry 6:1, proti pomerne silnemu soupeři. Další zápas, který na nás čeká bude proti finským hráčům, s kterými se setkáme již toto pondělí. Vše se bude stále odehrávat v krásné Paříži, od 20:15. Český tým si i velmi pochvaloval dnešní fanoušky na zápasu, kterých bylo opravdu nespočet. Kdyz jste se podívali do hledište, mohli jste všude videt české vlajky. Vše bylo doprovázeno i hurákající podporou fandicich čechů, které v tribune nešli přeslechnout.

Napsat komentář